Ostrva koja su, po nasem izboru odlicna za provod i mlade parove :

Krf letovanje za parove

Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i na njemu je možda najviše primetna mešavina uticaja Evropljana Odlična je destinacija za mlade.Na ostrvu čete sresti meštane koji igraju kriket ili piju đumbirov pivo. Ako se uputite na Krf, posetite Stari grad sa dve tvrđave koje su pod zaštitom UNESC-a. Krf je postao Grcki tek 1854 godine a do tada su kroz njega prolazili i vladali Francuzi, Italijani , Britanci.. 

Najpoynatije mesto za provod sa mnogo muzike i plesa na plažama je Kavos. Krf obiluje lepim plažama. Mladi parovi da bi ih obisli najčešće iznajmljuju skutere.

Lefkada letovanje za parove

Lefkada je jedino ostrvo u Grčkoj do koga se ne ide trajektom. Ostrvo je povezano sa kopnom pokretnim mostom. Lefkada je veliko ostrvo sa bogatom vegetacijom, a takođe je veoma poznato po belim peščanim plažama.Ali, poznato i po odličnom provodu i “Noćnom Životu”
Mesta poput Lefkasa, Nidrija imaju veliki broj barova, kafića, restorana i noćnih klubova. 

Krit letovanje za parove

Krit je po površini najveće ostrvo u južnom delu Egejskog mora. Ostrvo Krit je najjužnije, a ujedno i najveće grčko ostrvo. Po cenama smeštaja je nešto skuplji od ostalih letovališta. A i cena avio prevoza utiče na cenu aranžmana.
Najpoznatije destinacije za mlade su Hersonisos i Malia. Gradić Hersonisos je poznat po klubovima i barovima koji se nalaze u centru, kao i uz samu obalu i šetalište. Malia je poznatija po dnevnim žurkama na plaži.
Krit je prelepo, po mnogima najlepše Grcko ostrvo. Ako nešto od mesta za obilazak možemo da izdvojimo, to je pećina o kojoj se, po verovanjima rodio Zevs i ostaci palate Knosos

Skiatos letovanje za parove

Skiatos je grad koji se noću budi. Prelepe plaže i zalivi a opet, noću živ i pun sadržaja za mlade. Za mlađe parove se preporučuje smeštaj u samom gradu. Upravo zbog noćnog provoda. Jer, preko dana se i gradskim prevozom mnogo jednostavnije obilaze plaže a centar svih noćnih zbivanja je u samom gradu

Zakintos letovanje za parove

Za mlade jedno od najatraktivnij Grchih ostrva. Zakintos je jedno od napoznatijih  ostrva u Jonskom moru
Laganas je mladim parovima pravi izbor za letovanje na Zakintosu.Dnevne žurke na plaži, nocni provod, gde je najpoznatije i  najprometnija ulica Party Villiage.

Muzika uživo, poznati strani Dj tu su preko celog leta..

Sajt rezervacijehotela.com koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.

$comp_uids = explode(',', ''.$result['comp_uids']);