Atllantis The Palm Dubai

Dubai, Uncategorized

atlantis11
atlantis12
atlantis13
atlantis14
atlantis
atlantis1
atlantis2
atlantis3
atlantis4
atlantis5
atlantis6
atlantis7
atlantis8
atlantis9
atlantis10
previous arrow
next arrow
atlantis11
atlantis12
atlantis13
atlantis14
atlantis
atlantis1
atlantis2
atlantis3
atlantis4
atlantis5
atlantis6
atlantis7
atlantis8
atlantis9
atlantis10
previous arrow
next arrow
 • Hotel Atlantis The Palm ★★★★★ – Palm Jumeirah, Dubai, UAE nalazi se na veštačkom ostrvu “ Palm Jumeirah”, na sopstvenoj peščanoj plaži, dugačkoj oko 2km, ležaljke i suncobrani besplati za goste hotela i spada u najpoznatije hotele ovog ostrva. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 35km od hotela i oko 30km od centra grada. Do tržnog centara Dubai Mall i čuvenog nebodera Burdž Kalifa stiže se za 25 minuta vožnje od hotela. Wi-Fi internet u celom hotelu. Hotel raspolaže sa 1548 soba i apartmana koji se nalaze u istočnom i zapadnom delu hotela i nudi uslugu noćenja sa doručkom ili polupansiona. Atlantis, The Palm, spektakularno smešten na polumesecu legendarnog ostrva Palm u Dubaiju, ovo veličanstveno odmaralište je dom očaravajućih iskustava koja će vam pružiti odmor za ceo život. Ljubitelji uzbuđenja mogu uživati u rekordnim vožnjama u vodenom parku Atlantis Akuaventure, najvećem vodenom parku na svetu sa ukupno 105 tobogana, atrakcija i iskustava. Uskočite u skok vere i klizite kroz lagunu punu ajkula ili uživajte u preko 2 kilometra rečnih brzaka u reci Lenji. Deca mogu da se igraju u Splashers-u, najvećem dečijem vodenom parku na Bliskom istoku. Oni koji žele da otkriju naše spektakularne morske životinje mogu da lutaju akvarijumom Lost Chambers i budu svedoci mita o Atlantidi koji je oživeo kroz lavirint podzemnih tunela sa kojih se pruža pogled na 65.000 morskih životinja. Oni koji žele da steknu nove prijatelje mogu se spustiti u najsofisticiranije stanište morskih sisara na planeti i komunicirati sa našim šarmantnim indo-pacifičkim dobrim delfinima u Dolphin Bai-u ili našim krznenim južnoafričkim fokama u Sea Lion Pointu. Gosti koji borave u Atlantisu, The Palm imaju koristi od svakodnevnog besplatnog pristupa vodenom parku Atlantis Akuaventure i akvarijumu The Lost Chambers i uživaju u ekskluzivnim cenama u Dolphin Bai i Sea Lion Point tokom svog boravka. Za ljubitelje hrane, Atlantis, The Palm je izvanredna kulinarska destinacija, sa nagrađivanim restoranima i iskustvima slavnih kuvara Gordona Remzija, Nobua Matsuhise i Đorđa Lokatelija. Deca i tinejdžeri mogu da se odmore od svojih roditelja uz Atlantis Kids Club za decu uzrasta od 4 do 12 godina i The Zone za tinejdžere uzrasta od 13 do 17 godina. Mama i tata se opuštaju od svakodnevnih obaveza u jednoj od 27 soba za tretmane u nagrađivanoj sobi ShuiKi Spa & Fitness.

  Položaj Atlantis The Palm hotela:

  Hotel Atlantis The Palm 5* nalazi se na veštačkom ostrvu “ Palm Jumeirah” i spada u najpoznatije hotele ovog ostrva. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen oko 35km od hotela, i oko 30km od centra grada. Do tržnog centara Dubai Mall i čuvenog nebodera Burdž Kalifa stiže se za 25 minuta vožnje od hotela.

  Smeštaj:

  Hotel raspolaže sa 1548 soba i apartmana koji se nalaze u istočnom i zapadnom delu hotela. Ima 1.051 Deluxe soba, 330 Imperial club soba i 168 apartmana – Terrace, Skyline i Regal apartmani, kao i 7 jedinstvenih apartmana – Neptun i Posejdon podvodni apartmani, Predsednički, Grand Atlantis i Royal Bridge Suite.

  Enterijer soba je inspirisan arapskom kulturom i okeanom. Sa balkona se pruža živopisan pogled. Sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, prostor za sedenje, besplatan pribor za pripremu čaja/kafe i mini-bar, sef, nesspreso aparat, Wi-Fi internet, kao i King Koil Arabian Night Perfect Contour dušeke na svim krevetima.

  Pojedine sobe poseduju predivnu veliku terasu sa panoramskim pogledom na ostrvo Palm ili veliku spa kadu smeštenu u sredini kupatila.

  Ocean Deluxe King površine oko 45-47m2 (maksimum 2 odrasle + 1 dete do 14 god. + 1 dete do 4 god ili 3 odrasle) imaju pogled na more i bračni ležaj veličine 180x200cm + dodatni ležaj,
  Palm Deluxe King površine oko 45-47m2 (maksimum 2 odrasle + 1 dete do 14 god. + 1 dete do 4 god ili 3 odrasle) imaju pogled na palmu i bračni ležaj veličine 180x200cm + dodatni ležaj,
  Ocean Deluxe Queen površine oko 45-47m2 (maksimum 2odrasle + 2 dece do 14 god. ili 3 odrasle + 1 dete do 14 god.) imaju pogled na more i dva ležaja veličine 150x200cm + dodatni ležaj,
  Palm Deluxe Queen površine oko 45-47m2 (maksimum 2 odrasle + 2 dece do 14 god. ili 3 odrasle + 1 dete do 14 god.) imaju pogled na palmu i dva ležaja veličine 150x200cm + dodatni ležaj.
  Usluga:

  Hotel Atlantis The Palm 5* nudi uslugu noćenja sa doručkom ili polupansiona.

  Sadržaj hotela Atlantis The Palm 5*:

  Hotel se prostire na površini od 460.000m2 i ima oko 3.000 zaposlenih, impozantni lobi visok 12m, ukupno 35 restorana i barova (internacionalna, azijska, kineska, japanska, italijanska, orijentalna, libanska kuhinja, uključujući 5 restorana u kojima rade svetski poznati šefovi – Nobu, Hakkasan, Gordon Ramsay’s Bread Street Kitchen, Street Pizza i Ossiano podvodni restoran), 2 spoljašnja bazena, bašte sa oko 120.000 sezonskih biljaka i drveća (izgled bašta se češto menja, kako bi gosti koji ponovo dolaze u hotel imali novi ugođaj svaki put), prvoklasni spa centar, salon lepote, salon za nokte, fitnes, noćni klub, 3 terena za tenis sa tvrdom podlogom, stoni tenis, 2 kluba za decu, igralište za decu, salu za sastanke, prodavnice i butike. Wi-Fi internet u celom hotelu.

  Najmlađi gosti se mogu zabaviti na vodenom igralištu. Dečji klub pruža najbolje zabavne sadržaje i svakodnevne programe za mališane pod potpunim nadzorom osoblja. Klub The Zone nudi tinejdžerima prostor za odmaranje, ples i igranje najnovijih video igara. Wavehouse nudi obedovanje i zabavu u jednom prostoru gde gosti mogu da uživaju uz dobru hranu i pića. Na raspolaganju su deo za igru dece i odraslih, kuglana sa 4 staze, najsavremenija mašina za pravljenje talasa i još mnogo toga. Gosti mogu uživati u opuštajućim tretmanima za negu lica i tela u spa centru ShuiQi Spa. Ponuda teretane obuhvata usluge ličnih fitnes trenera.

  U blizini hotelskog kompleksa se nalazi Aquaventure Waterpark (besplatan ulaz za goste hotela), jedan od najvećih akva parkova na Bliskom Istoku, sa vodenim toboganima, brzim rekama; podvodni akvarijum “The Lost Chambers”; delfinarijum “Dolphin Bay” gde možete plivati i uživati sa delfinima (uz doplatu) i laguna sa morskim lavovima u “Sea Lion Point”(uz doplatu).

  Plaža hotela Atlantis The Palm 5*:

  Hotel Atlantis The Palm 5* nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, dugačkoj oko 2km, ležaljke i suncobrani besplati za goste hotela.

  Napomena:

  TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Hotel Gorski

Vila Zvončica

Smeštaj

Sajt rezervacijehotela.com koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.

$comp_uids = explode(',', ''.$result['comp_uids']);