Krit letovanje

Hotel Arion

Mesto: Kokari, SAMOS, Grčka

Lokacija: U blizini plaže

Usluga: Polupansion (doručak i večera- švedski sto- samoposluženje)

 

Galerija fotografija hotela​

Hotel Arion

 

Mesto

Mesto: Kokari, SAMOS, Grčka

Wi fi

Bežični internet .
(Organizator nije odgovoran za brzinu i stabilnost mreze)

Udaljenost od plaže

Lokacija: U blizini plaže

Usluga

Usluga: Polupansion

Lokacija: Hotel je smešten na uzvišenju odakle se pruža pogled na more, zaliv i mesto Kokari. Od dve najlepše plaže Lemonakia i Tsamadou, udaljene su oko 600m. Glavni grad Samos, udaljen je 10km, dok je aerodrom udaljen 25km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, snack bar, otvoren bazen sa barom, dečiji bazen, sauna, jacuzzi, igralište, animacioni program, WI-FI (besplatan u javnim prostorijama), shuttle bus (na svakih pola sata 09:30-17:30h, besplatan prevoz za goste hotela do plaže)

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 108 soba raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima. Naši gosti mogu biti smešteni i u glavnoj zgradi i u bungalovima u zavisnosti od trenutne raspoloživosti hotela. Sve sobe imaju kupatilo, klima (besplatna jul/avgust), telefon, frižider, SAT TV, sef, balkon. Krevetac za bebu moguć je na upit. U standardnoj sobi (površine oko 22 m2), se nalaze dva standardna ležaja i jedan pomoćni ležaj. Peškiri uz deposit.

10%

Slično u ponudi : Krit hotelski smestaj

Vila Eleni Flogita

HOTEL GOLDEN BEACH

Od 40 €


Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/webvol6/6e/hf8q44ulab7cmko/rezervacijehotela.com/public_html/wp-content/plugins/popups/public/class-social-popup.php on line 448

Sajt rezervacijehotela.com koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.

$comp_uids = explode(',', ''.$result['comp_uids']);