Iskoristite priliku da rezervišete svoje zimovanje u objektu na samoj stazi i učinite svoj boravak što komfornijim.

Opis: Aparthotel Nebeske stolice 1 ima 35 apartmana na stazi Masinac razlicite strukture za boravak 2–6 osoba. Enterijer apartmana Nebeske Stolice 1 4* je uraden u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odlican izbor smeštaja  za porodice sa decom na Kopaoniku.

Cenovnik Nebeske stolice I

 

Hotel sadrži: recepciju, besplatan wirreless internet, skijašnicu, ski rental. U okviru objekta se nalazi restoran „L`ami“ sa prostranom terasom i tri odvojene ambijentalne celine sa kaminom. Pored usluge pansiona, restoran nudi i A’la carte ponudu.

Pruža uslugu: Najam + polupansion.

Apartmani sadrže: CATV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploca sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).

2+0 studio – dva odvojena ležaja (max 2 osobe).
1+1 studio – trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj.
2+1 studio – dva odvojena ležaja i trosed na rasklapanje za dve osobe (max 4 osobe).
3+1 apartman – u spavacoj sobi francuski ležaj ili 2 singl ležaja i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj (max 5 osoba).
4+1 apartman – u spavacoj sobi francuski ležaj i singl lež/francuski ležaj i dvosed na rasklapanje i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i singl ležaj/trosed na rasklapanje (max 6 osoba).

Dodatni sadržaj: U okviru objekta se nalazi Ski servis AS. Nudi kompletan ski servis, iznajmljivanje skija, opreme, ski škole, individualne i grupne časove

Za prevoz vašeg prtljaga , od Hotela Grey  do objekta Nebeske Stolice 1 ili Nebeske Stolice 2, brine služba hotela.

Cene su izražene u dinarima, i odnose se na najam apartmana za sedam noći – – Za boravak kraći od 8 dana, ukoliko postoje uslovi, cena se uvećava 25% na dan boravka (minimum 3 noći) – DOPLATE PP ZA KORISNIKE APARTMANA 2.400,00 po osobi i danu za uslugu PP (klasičan servis) i 1.000,00 po osobi i danu za uslugu doručka (klasičan servis) za gost objekat “Nebeska stolica 1” opciono. POPUSTI ZA USLUGU POLUPANSIONA Deca od 0 do 2 godine – besplatno; Deca od 2 do 10 godina – 50%. Deca preko 10 godina – nemaju popust.


Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/webvol6/6e/hf8q44ulab7cmko/rezervacijehotela.com/public_html/wp-content/plugins/popups/public/class-social-popup.php on line 448

Sajt rezervacijehotela.com koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.

$comp_uids = explode(',', ''.$result['comp_uids']);