Krit letovanje

Hotel Porto Carras Melliton

Na prelepom pejzažu u najistaknutijem letovalištu u Grčkoj, Porto Carras Grand Resort ima dva luksuzna hotela, impozantan smeštajni objekat, nagrađivanu vilu svetske klase, luksuzni kazino i dva centra za talasoterapiju i spa. U potpunom skladu sa netaknutim prirodnim okruženjem, unutar 1.763 hektara prirodne veličine u kultnom kompleksu Porto Carras Grand Resort nalazi se njegov dragulj, hotel Porto Carras Meliton 5*. Odlično locirane pored kosmopolitske marine, duž 9 km duge peščane plaže sa kristalno čistim azurno plavim morem, Melitonove 324 Delux sobe mogu skoro da dodirnu horizont sa veličanstvenim pogledom na svetlucavo more,  marinu ili golf terene,

 

 

 

 

Galerija fotografija

Hotel Porto Carras Melliton

Cena noćenja od 108€


 

Mesto

Mesto: Neos Marmaras

Wi fi

Bežični internet .
(Organizator nije odgovoran za brzinu i stabilnost mreze)

Udaljenost od plaže

Lokacija: Uz samu plažu

Usluga

5 zvezdica Usluga: ALL INCLUSIVE

Hotel Porto Carras Sithonia u Neos Marmarasu. Ovaj luksuzni hotel pruža odličnu uslugu.Nalazi se uz predivnu obalu.  Smeštaj koji odiše komforom i elegancijom. Hotel je smešten u mirnom okruženju daleko od gradske gužve.

Hotel Porto Caras u svok kompleksu ima  bazene, spa centar, restorane i zabavu za celu porodicu, Hotel Porto Carras će vam pružiti sve što vam je potrebno za savršen odmor. Usluha je all inclusive. 

 

10%

Slično u ponudi : Krit hotelski smestaj

Vila Eleni Flogita

HOTEL GOLDEN BEACH

Od 40 €

Sajt rezervacijehotela.com koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.

$comp_uids = explode(',', ''.$result['comp_uids']);